Барвисті захоплюють санаторії

Щоб припинити рейдерське захоплення закарпатських оздоровниць, на Закарпаття приїхав народний депутат України, голова федерації профспілок України Василь Хара та Голова Правління ЗАТ «Укрпрофоздоровниця», Заслужений лікар України Колесник Едуард Олексійович.

У пятницю з цього приводу народний детутат Василь Хара, керівник ЗАТ «Укр-профоздоровниця» Едуард Колесник та директор Закарпатської філії ЗАТ «Укрпроф-оздоровниця» Любов Бурак зустрілися у прес-центрі «Нове Закарпаття» з представниками мас-медіа краю.

Уперше в Україні саме в нас, на Закарпатті, обласна рада винесла безпрецедентне рішення про передачу санаторіїв Укрпрофоздоровниці в комунальну власність, що стало першим кроком до їх подальшої приватизації. У відповідь ЗАТ Укрпрофоздоровниця, Федерація профспілок України, Фонд соціального страхування звернулися до Верховної Ради, Кабінету Міністрів, Генеральної прокуратури з приводу їх незаконного відчуження

Тим часом на місцях продовжують безкарно газдувати барвисті: на території санаторіїв ведуть самовільну забудову, порушуються межі охоронних зон, закриваються родовища води, як в урочищі Біласовиця відпочиваючих оформляють на приватного підприємця. Ситуація з закарпатськими оздоровницями викликала широкий негативний резонанс серед профспілок України. Що ж очікує на районні бюджети після приватизації санаторіїв — 180 гривень із приватного підприємця, замість 40 мільйонів, який надаватиме послуги з оздоровлення населенню? Отруєння дітей, як у санаторії Перлина Карпат? Нові барвисті власники санаторіїв збудованих на народні гроші ? Нові Мерседеси сільських голів?

Балога мафія мафия Закарпаття народний депутат Хара Любов Бурак прокурори судді

Новіші публікації Старіші публікації Головна сторінка

Інформація, що міститься на сайті, є достовірною станом на 2003 рік.

Використання матеріалів сайту без діючого гіперпосилання на джерело заборонене.