Антон Кривицький. Луцьк. Реєстрація ПП. Приватний бізнес. Органи влади. Мале та середнє підприємництво. Пам'ятка підприємцю. http://reestraciya-pidpriemstv-pidpriemciv.blogspot.com/ Приватний бізнес - це рушійна сила економічного розвитку і базис формування дохідної частини бюджету. За рівнем бізнесової активності населення Луцьк входить до першої п'ятірки міст України. А державна частка у секторі економіки міста на сьогодні не перевищує 1%.

Міська влада завжди відкрита для діалогу з представницькими структурами малого і середнього підприємництва. У цьому контексті маємо ефективну співпрацю з Асоціаціями захисту прав малого і середнього бізнесу щодо узгодження багатьох організаційних і стратегічних питань розвитку і зміцнення підприємництва. Для налагодження зворотнього зв'язку міською владою створено консультативно-інформаційну телефонну лінію для підприємців. При прес-центрі міськвиконкому постійно діє Бізнес-медіа-клуб.

У місті успішно здійснюється пілотний проект регуляторної реформи. Запроваджено спрощену систему реєстрації суб'єктів господарювання.

Впевнений, що конструктивний діалог бізнесових кіл з органами влади забезпе­чить не лише обопільний економічний ефект, а й соціальну орієнтованість економіки. Бажаю здоров'я, успіхів у реалізації задумів і процвітання.

З повагою,
                                   Антон Кривицький.

Новіші публікації Старіші публікації Головна сторінка

Інформація, що міститься на сайті, є достовірною станом на 2003 рік.

Використання матеріалів сайту без діючого гіперпосилання на джерело заборонене.